Szabadszállás

2019.05.20. 17:30

Játékokkal, étellel, itallal várták a gyermekeket Szabadszálláson (galéria)

A szabadszállási óvodások és kisiskolások számára tartott gyermeknapot hétfőn négy helyi vállalkozó. A rendezvénynek a József Attila Közösségi Ház előtti park adott helyet.

Gulyás Sándor

Fotó: Gulyás Sándor

A jótékonysági gyermeknap megrendezésének gondolata három éve fogalmazódott meg Kocsi Ferencben. A kezdeményezéshez két helyi vállalkozó csatlakozott. Az ötletgazda a játszóeszközöket, a körhintát, az ugrálóvárakat, a csúszdákat hozta, Szívós László az üdítőkről gondoskodott, míg Szűcs Sándor kenyérlángost sütött a vidám gyermekhadnak.

–A mai világban sem minden gyermek számára adatik meg, hogy eljusson egy vidámparkba, felüljön egy körhintára, kipróbálja az ugrálóvárat, vagy megkóstolja a kenyérlángost. Ennek apropóján fogalmazódott meg bennem a jótékonysági, vagyis az ingyenes gyermeknap megrendezésének gondolata. A rendezvény olyan jól sikerült, hogy azóta minden éveben megszervezzük, az idei esztendőben csaknem 300 óvodás és kisiskolás volt részese programunknak – fogalmazott Kocsi Ferenc.

A kezdeményezéshez az idei esztendőben egy negyedik vállalkozó is csatlakozott, Fodor Sándor a zenét szolgáltatta a vidám gyermekseregnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában