Kecskemét

2019.02.01. 07:00

Már félmillió ügyfele volt a Deák téri kormányablaknak

Az ötszázezredik ügyfelet köszönthette csütörtökön a Kormányhivatal a kecskeméti, Deák téri kormányablakban. A szerencsés dr. Scheitz Lászlóné délelőtt érkezett a kormányablakba férjével, útlevelet készíttetni.

PN

Ügyének elintézése után azonnal, dr. Havassy Sándor igazgató és Cseh Tamás, járási hivatalvezető lépett oda hozzá, és közösen gratuláltak is neki, merthogy ő lett a kormányablak ötszázezredik ügyfele. Köszöntésének emlékére átadtak neki egy oklevelet, valamint egy csokor virággal is megajándékozták, kifejezve ezzel köszönetüket az ügyfél, és közvetve az állampolgárok kormányablakokba vetett bizalmáért.

Az ötszázezredik ügyfél, Dr. Scheitz Lászlóné (középen)
Fotó: Petőfi Népe

Dr. Scheitz Lászlóné nagy meglepetéssel fogadta a hírt, hogy ő lett az ötszázezredik ügyfél, megtisztelőnek tartotta, és kifejezetten örült a köszöntésnek.

A Deák Ferenc téri kormányablak 2014 májusában nyitotta meg kapui. Havonta átlagosan tízezer ügyfél keresi fel. Az ügyfélforgalmi statisztikák szerint a legtöbben személyi- és lakcímnyilvántartással kapcsolatos, közlekedési igazgatási, valamint szociális ügyekben keresik fel kormányablakot.

Ezek is érdekelhetik