kecel

2018.12.07. 17:19

Megnyílt a Flora Virágfesztivál Kecelen

Pénteken nyílt meg immár harminckettedik alkalommal a Flora Virágfesztivál Kecelen.

Barta Zsolt

Az idei rendezvény mottója a szerelem. A mindenki által jól ismert fogalom, emberi érzés ihlette meg a meghívott virágkertészeket, és virágkötőket, akik különleges kötészeti alkotásokat készítettek az ünnep tiszteletére. Haszilló Ferenc polgármester köszöntötte a fesztiválra érkezett érdeklődőket. A kiállítást Bányai Gábor országgyűlési képviselő nyitotta meg. A kertészmérnök végzettségű Jánoshalmán gazdálkodó, politikus szívesen jár Kecelre. Megjegyezte, hogy a kiállítás szerelem tematikája benne is nosztalgikus érzéseket keltett.

A kiállítás a romantika mellett az advent hangulatát is idézi. A színek, illatok élményei után a látogatók a művelődési házban és az iskolában más kiállításokat is megtekinthetnek. A kiállító csarnokban már láthatóak a XVI. Keceli Országos Fazekas Kiállítás remekművei. Péntek délelőtt egy különleges kiállítás is megnyílt a művelődési házban. A Pintér Művek 40 éves történetét láthatja az érdeklődő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában