Kecskemét

2018.08.16. 17:30

Fuss, hogy lélegezz! – jótékonysági futást rendeznek a gyermekosztály javára

A Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány és a gyermekosztály dolgozói „Fuss, hogy lélegezz!” elnevezéssel jótékonysági futóversenyt rendeznek a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban szeptember 16-án.

Maksa Balázs

Forrás: Shutterstock

A nevezési díjakból befolyt összegből egy új lélegeztetőgépet szeretnének vásárolni a kecskeméti gyermekosztály intenzív részlegére, de emellett az osztály fejlesztése érdekében további eszközök beszerzését is tervezik.

A futóversenyre három kategóriában lehet nevezni: családi sétakör, 5 km-es, valamint 10 km-es táv. A nevezés regisztrációhoz kötött, de a részvételi díjakat a helyszínen lehet majd rendezni. A verseny és az eredményhirdetés után a gyermekosztály dolgozói családi programokkal készülnek a jótékonykodóknak, így köszönve meg segítségüket.

Aki a jótékonysági futóversenyen nem tud részt venni, de szeretné támogatni a szervezőket céljuk megvalósításában, az felajánlását elküldheti a Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítványnak a következő számlaszámra: 10402506-25020153-00000000. Közleményben tüntesse fel: „Fuss, hogy lélegezz!”.

Bővebb információk a jótékonysági futóversenyről az esemény Facebook-oldalán találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában