Kerekegyháza

2018.05.26. 15:30

A kerekegyházi babákat köszöntötte a város

A 2017-ben született kerekegyházi gyermekeket és szüleiket köszöntötte pénteken dr. Kelemen Márk polgármester a Katona József Művelődési Házban. Az idei esztendőben 67 ifjú polgárt ünnepelt a város.

Gulyás Sándor

Mára már hagyománnyá vált Kerekegyházán, hogy gyermeknap alkalmából ünnepélyes keretek között köszönti, fogadja polgárává a város önkormányzata az elmúlt év szülötteit.

– A gyermek megérkezése egy családban óriási öröm, nagyon nagy lépcsőfok mindannyiunk életében, de a közösség számára is kiemelt jelentőséggel bír. Azon a településen, ahol gyermekek születnek, a szülők megtalálják megélhetésüket, van jövője. Kerekegyháza lakosainak száma nem csökken, hanem gyarapszik, ami azt jelenti, hogy az emberek szeretnek itt lakni, szeretnék, ha utódaik itt nőnének fel. Az önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy megteremtse az ehhez szükséges feltételeket – mondta el köszöntőjében dr. Kelemen Márk polgármester.

Az elmúlt nyolc esztendőben bölcsőde, óvoda épült Kerekegyházán, illetve rövidesen megkezdi működését egy új nagycsoportos óvoda is. Az idei évben pedig felújítják, fejlesztik a város játszótereit – sorolta a fejlesztéseket a polgármester, majd hozzátette: Az önkormányzat minden eszközt megragad, hogy a gyermekek nemcsak a családban, hanem a közösségben is jól érezzék magukat.

A rendezvény végén az édesanyáknak és gyermekeiknek virággal, emléklappal és egy labdával kedveskedett a város első embere. A babaköszöntőt a kerekegyházi Bóbita óvoda Halacska csoportjának műsora tette teljessé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában