Katasztrófavédelem

2024.04.12. 10:51

Busszal ütközött autók miatt is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Három műszaki mentés miatt siettek a tűzoltók Bács-Kiskunban csütörtökön.

Baon.hu

Egy vendéglátó egység mosdójába rekedt egy ember csütörtökön kora délután Kecskeméten, a Petőfi Sándor utca. A kecskeméti hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével kiszabadították.

baleset, karambol
Két autó és egy busz karambolozott a 44-es főúton
Fotó: Nyárlőrinc Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook-oldala

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, összeütközött egy motorvonat és egy személyautó csütörtökön délután Kecskeméten, a Mártírok útján, egy vasúti átjáróban. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal közösen egy embert kézi erővel kiemeltek a gépkocsiból, majd átadták őt a mentőknek. A tűzoltók segítettek a biztonságos leszállásban a vonat utasainak, akikért mentesítő járat érkezett.

Két személyautó és egy busz ütközött csütörtökön este a 44-es főúton, Nyárlőrinc és Lakitelek között. A kecskeméti hivatásos és a nyárlőrinci önkéntes tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában