Bács-Kiskun

2023.10.03. 14:29

Halálos balesethez és kigyulladt családi házhoz is vonultak a tűzoltók – galériával, videóval

Az elmúlt 24 órában 2 tűzesettel és 3 műszaki mentés miatt siettek a tűzoltók Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az M5-ösön történt balesetben egy ember elhunyt, többen megsérültek

Fotó: Donka Ferenc

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, összeütközött két személyautó hétfőn délelőtt Baján, az 51-es főút Szent Antal utcai szakasza és a Deák Ferenc utca kereszteződésében. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

Egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze hétfőn délután Kiskunhalason, a Vörösmarty és a Báthory utca kereszteződésében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy családi ház egyik helyiségében két négyzetméteren lomok égtek hétfőn késő este Miskén, a Dózsa György utcában. A kalocsai hivatásos tűzoltók vízsugárral a tüzet eloltották.

Egy kamion és két személyautó volt érintett abban a balesetben, amely kedden hajnalban történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik személyautóból feszítővágó és feszítőhenger segítségével emelték ki az áldozatot, a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Hétfőn egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában