Tragédia

2023.10.03. 06:59

Halálos baleset: kamion és személyautók ütköztek az M5-ösön – galériával frissítve

Egy tehergépjármű és két személyautó ütközött össze Kecskemét térségében kedden. A balesetben egy ember meghalt.

Baon.hu

Egy ember elhunyt a balesetben

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (2023.10.04. 12.15):

Embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a moldáv férfival szemben, aki kedd reggel okozott balesetet Kecskemét határában az M5-ös autópályán.

Korábban írtuk:

A rendőrség jelenlegi adatai szerint kedden 4 óra 35 perckor az M5-ös autópálya 91-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon egy személyautó – eddig tisztázatlan okból – a belső szalagkorlátnak ütközött, majd átszakította azt, és az ellentétes irányból érkező tehergépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a tehergépkocsi is átszakította a belső szalagkorlátot és az ellentétes irányból érkező személygépjárműnek ütközött. A baleset során egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt mindkét irányban teljes útlezárás van érvényben.

A rendőrök Szeged felé Kecskemét-Dél csomópontnál (91. kilométer), Budapest felé pedig a 108-as kilométernél terelik le a sztráda forgalmát.

A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították az alulemezeket és szálanyagokat szállító kamiont, amelynek felhasadt az üzemanyagtartálya. A jobb pályatesten egy második személyautó az oldalára borulva áll, miután átszakította a szalagkorlátot – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában