Üzlet

2023.09.01. 11:16

Elfogtak egy kábítószerrel kereskedő kecskeméti családot

Kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el egy családot a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2023. augusztus 29-én hajnalban Kecskeméten.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Egy asszony a gyanú szerint az elmúlt években többeknek adott el kristályt és marihuánát. Az üzletbe beszervezte a férjét, a fiát és a vejét is, akiket olyan feladatokkal bízott meg, mint az illegális szerek beszerzése, szállítása, valamint a tartozások könyvelése és a bevételek tárolása. Az értékesítést elsősorban az édesanya végezte, de távollétében ezt is a családjára bízta. A család házában 28 tasak kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. Ezeket a rendőrség lefoglalta és a hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg – írja a police.hu.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói az 59 éves nőt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, bűntársait pedig – egy 25, 50 és 33 éves férfit – gyanúsítottként hallgatták ki, ők jelenleg szabadlábon védekezhetnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában