Rendőrség

2023.09.22. 11:14

Az áldozat- és családsegítés állt a kunszentmiklósi konferencia középpontjában

A kunszentmiklósi rendőrök időről-időre együtt gondolkodnak a társszervekkel azokban a témákban, amelyekben csak együttműködéssel lehet előrelépést, fejlődést, sikert elérni.

Baon.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon konferenciát rendeztek, amelyre meghívták a családsegítéssel, gyámüggyel foglalkozó munkatársakat

Forrás: police.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai elkötelezettek abban, hogy a társszervekkel szorosan együttműködve lássák el feladataikat – írja a police.hu.

Az áldozatsegítés, családsegítés, a távoltartással kapcsolatos feladatok végrehajtása közös munkát igényel, amely csak folyamatos párbeszéddel valósulhat meg. Ennek érdekében a héten a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon konferenciát rendeztek, amelyre meghívták a kapitányság illetékességi területén családsegítéssel, gyámüggyel foglalkozó munkatársakat.

Az eseményen Reidlné dr. Kusztos Mónika – a Kunszentmiklósi Járásbíróság bírája –, dr. Fekecs Dénes alezredes, a rendőrkapitányság vezetője, valamint Oszlánszki Andrea hadnagy, vizsgálati alosztályvezető tartottak előadást a megjelenteknek.

A konferencián számos gyakorlati kérdésre sikerült választ találni, amely javítja a társszervek közötti együttműködés hatékonyságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában