Katasztrófavédelem

2023.08.10. 10:32

Balesetek és csőtörés miatt is vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban – galériával

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Két személyautó karambolozott Kecskeméten, a Kisdobos utca és a Wéber Ede utca kereszteződésében

Fotó: Donka Ferenc

Összeütközött két személyautó szerdán délelőtt Kecskeméten, a Kisdobos utca és a Wéber Ede utca kereszteződésében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak – közölte a bacs.katasztrfaedelem.hu.

Három személyautó ütközött szerdán délután Kecskeméten, Felsőszéktó tanyánál. A kecskeméti hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy társasház pincéjében csőtörés miatt nagy mennyiségű víz gyűlt össze szerdán délután Kecskeméten, a Rákóczi úton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a vizet szivattyú segítségével eltávolították.

Az összefoglalóból kiderül még, hogy szerda este egy hordóban háztartási hulladékot égettek Lajosmizse külterületén. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, a környezetvédelmi hatóságot értesítették.

Szerdán egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és öt esetben kérték a segítségüket kidőlt fák és lehasadt nagy méretű faágak eltávolításához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában