Baleset

2023.08.02. 21:30

Árokba borult egy autó az 55-ös főúton, Kisszállás közelében – galériával

Tompaiakat ért baleset szerdán késő délután, autójukkal árokba borultak az 55-ös főúton, hárman utaztak a járműben.

Pozsgai Ákos

A balesetben szerencsére nem sérült meg senki

Fotó: Pozsgai Ákos

Zákányszékről tartottak hazafelé, amikor az autó az árokba borult és a fejtetőn állt meg – tudtuk meg a helyszínen. Információink szerint tompai munkások ültek az autóban és tartottak Kisszállás irányba, amikor a sofőr valamilyen papírt megnézett vezetés közben, ekkor az autó a jobb oldal útpadka felé sodródott, az utasok szóltak, hogy mindjárt letér az autó az útról, amikor a sofőr hirtelen visszarántotta a kormányt.  A jármű ezután a baloldali sávba áttért, majd az út bal oldalán árokba hajtott és felborult.

A helyszínre Kiskunhalasról érkeztek mentők és két tűzoltóautó is. Úgy tudjuk, hogy az autóban ülők a saját lábukon szálltak ki a fejtetőn álló járműből, információink szerint a mentők mindhármukat megvizsgálták, de a nagyobb ijedtségen kívül szerencsére nem esett bajuk, így egyiküket sem kellett kórházba szállítani.

A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a kerekeire állították és az egyik tűzoltóautó segítségével kihúzták az árokból.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában