Közlekedésrendészet

2023.06.13. 15:04

Nem adott elsőbbséget a kerékpáros, halálra gázolta egy autó Bács-Kiskunban

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt héten negyvenhét anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Baon.hu

Felvételünk a kisszállási halálos gázolás helyszínén készült

Fotó: Pozsgai Ákos

Tizennyolc olyan baleset is volt, amelyben megsérültek: tízen súlyosan, tizenegyen pedig könnyebben. Sajnos vasárnap volt egy halálos kimenetelű baleset, ahol kerékpáros és személyautó ütközött össze. Jelenlegi adataink szerint a kerékpáros úgy hajtott ki a védett útra, hogy nem adott elsőbbséget az ott haladó járműnek – írja a police.hu.

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2163 fő lépte túl, amely emelkedő tendenciát mutat a korábbiakhoz képest annak ellenére, hogy a rendőrség folyamatosan figyelmeztet mindenkit a sebességhatárok betartására és a rendszeres sebességmérő akciókra. A szabálysértők legalább 30 ezer forint összegű bírságra számíthatnak.

Az egyenruhások harmincöt olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. Közülük hatan balesetet okoztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában