Kék hírek

2023.06.11. 20:13

Halálos baleset: kerékpárost gázoltak az 55-ös főúton, Kisszállásnál – galériával

Halálos baleset történt vasárnap kora este az 55-ös főúton, Kisszállásnál. A karambol során egy kerékpáros vesztette életét.

Baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (20:48):

A baon.hu munkatársának a helyszínen a gázoló autó sofőrje elmondta, hogy megpróbálta balra kormányozni a járművét, hogy elkerülje az ütközést, de nem sikerült kikerülnie a kerékpáron ülő férfit.

Három hónapja ugyanebben a kereszteződésben egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. 

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján vasárnap 19 óra 27 perckor az 55-ös számú főút 53-as kilométerénél egy kerékpáros úgy hajtott rá a főútra, hogy nem adott elsőbbséget az ott haladó autónak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kerékpárt hajtó 56 éves kisszállási férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt – írja a police.hu.

A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. Kérjük, a jelzett helyen fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában