Vádemelés

2023.05.30. 10:26

Trágár szavakat kiabált a halasi testvérpárnak egy ittas nő, ezért életveszélyesen összerugdosták

Vádat emelt a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt azzal a két férfival szemben, akik egy csárdában italozva magukra vették egy ittas nő trágár szidalmait és azt számon kérve rajta, életveszélyesen bántalmazták.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a kiskunhalasi testvérpár 2022. január 19-én délután rokonaival egy kiskunhalasi vendéglátóhelyen italozott, amikor a sértett betért és italt rendelt magának. A nőt azonban ittassága miatt nem szolgálták ki, ezért ezen felháborodva hangosan trágár kijelentést tett és távozott. A vádlottak magukra vették a nő szitkozódását, amitől idegesek lettek, mivel nem sokkal korábban halt meg az édesanyjuk.

Utánaeredtek, a csárda előtti járdán közrefogták és előbb a fiatalabb vádlott, majd a fivére tenyérrel és ököllel ütlegelni kezdték a nő fejét. A sértett ennek következtében a földre került, ahol a vádlottak tovább verték és a fejét többször meg is rúgták. A helyszínre érkező nagybátyjuk állt közéjük és vetett véget a nő további bántalmazásának.

Mint írják, a támadás következtében a sértett életveszélyes koponyasérülést szenvedett. 

Az ügyészség a két férfit társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

Bűnösségükről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

A kép a bűncselekmény helyszínén készült
Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában