Kék hírek

2023.04.03. 13:37

Őrizetbe vettek egy 26 éves drogterjesztőt Tiszakécskén

A nyomozók március utolsó napján kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 26 éves helybélit.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A férfi a gyanú szerint már hosszabb ideje rendszeresen értékesített marihuánát az ismerőseinek. A terjesztő lakását a rendőrök átkutatták. Nála kábítószer-gyanús növényi törmeléket, metamfetamin tartalmú fehér masszát, ópium pipát, digitális mérleget, kis tasakokat és megközelítőleg másfél millió forintnyi készpénzt találtak, amelyet lefoglaltak – közölte a rendőrség.

Forrás: police.hu

Amikor a rendőrök lecsaptak a dílerre, a lakásából éppen kifelé jött egy férfi. Róla – és további három személyről – kiderült, hogy több alkalommal fogyasztottak kábítószernek minősülő anyagot, amelyet az őrizetbe vett helybélitől szereztek be. Őket a nyomozók kábítószer birtoklás vétsége miatt kihallgatták, jelenleg szabadlábon védekezhetnek. A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsított tiszakécskei lakos letartóztatását indítványozták a nyomozók.

Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában