Bűnügy

2023.04.28. 18:55

Fegyházbüntetésre ítélte a kecskeméti bíróság a visszaeső garázdát

Nem jogerősen három év két hónap fegyházbüntetésre ítélt és négy évre eltiltotta a közügyektől a Kecskeméti Járásbíróság azt a 29 éves férfit, akivel szemben garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség – tájékoztatott közleményében a Kecskeméti Törvényszék.

Horváth Péter

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A közlemény szerint a férfi 2021. május 15-én egy lakiteleki bár teraszán beszélgetett egy ittas állapotban lévő régi ismerősével, akinek egy kérdésétől dühbe gurult és ököllel többször arcon ütötte őt, majd egy sörös üveggel a kezére csapott, amivel könnyű sérüléseket okozott.

2021. június 20-án, Tiszakécskén, egy sétányon belekötött egy másik ismerősébe is, akit arcon ütött, majd trágár szavakkal szidalmazott és fenyegetett.

A férfit – aki többszörös, egyben különös visszaesőnek számít – korábban többször elítélték garázdaság, súlyos testi sértés és kábítószer birtoklás miatt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában