Szabályszegők

2023.03.28. 11:47

Több mint ezerhétszáz gyorshajtót bírságoltak meg a rendőrök Bács-Kiskunban

A napokban több mint harminc anyagi káros balesethez vonultak a rendőrök és több mint ezerhétszáz gyorshajtót állítottak meg.

Tapodi Kálmán

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az elmúlt héten harmincnégy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök  Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén További öt könnyű sérüléssel, valamint három súlyos sérüléssel járó karambol is volt. Ezekben a balesetekben összesen tíz sofőr és utas sérült. Vasárnap egy halálos kimenetelű baleset történt, amelyben hárman voltak érintettek. A sofőr és a mellette ülő utas súlyos sérülésekkel kerültek kórházba, azonban a hátul ülő fiatal férfi az életét vesztette. Az elsődleges adatok alapján a balesetben szerepet játszott a jármű sebességének helytelen megválasztása.

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 1755 fő lépte át; ők legalább 30 ezer forint összegű bírságra számíthatnak. Az egyenruhások harminchat olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. Ellenük eljárást indult – írta heti összesítőjében a rendőrség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában