Katasztrófavédelem

2023.03.27. 08:28

Halálos balesethez és kigyulladt matrachoz is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban – galériával

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 6 tűzeset és 3 műszaki mentés miatt kaptak riasztást.

baon.hu

Egy ember elhunyt a Páhinál történt balesetben

Fotó: Pozsgai Ákos

Egy madár nem tudott kiszabadulni egy fa repedéséből, mert lábaira zsinór tekeredett vasárnap délelőtt Kiskunhalason, a Szent Imre utcában. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók létra segítségével kiszabadították a madarat, lábáról a zsinórt eltávolították – közölte a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Letért az úttestről és árokba csapódott egy személygépkocsi vasárnap kora este az 5301-es úton, Páhi közelében. A járműbe egy ember beszorult. Őt a műszaki mentést végző kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, majd átadták a mentőknek. A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette.

Egy lakóépület udvarán matrac égett vasárnap este Kecskeméten, a Zsinór utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Vasárnap öt esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában