Bács-Kiskun

2023.01.24. 07:45

Rájár a rúd manapság a B kezdőbetűs nevű bordélyüzemeltetőkre

Új év első hónapjában már több bűnügyről is beszámoltunk. A hónap közepén a Kék fényből ismert 44 éves B. Bélát, majd pár héttel később B. Istvánt és B. Szabolcs Endrét is elfogták a rendőrök, a férfiakat bordélyház üzemeltetésével vádolják a rendőrök.

baon.hu

A rendőrök várták kint B. István Józsefet

Forrás: police.hu

Több prostitúcióhoz köthető bűncselekményről számolt be a baon.hu az elmúlt napokban. Hétfőn írtunk arról az esetről, ami a német és magyar rendőrség együttműködése révén eredményezett letartóztatásokat. Az olajozottan forgó München–Kecskemét tengely tört el emiatt két bordélyház-üzemeltető férfi szekerében. B. István és B. Szabolcs Endre prostituáltak számára Kecskeméten bérelt lakást, és szedett sápot a szexuális szolgáltatást nyújtó nőktől. Napi 10 ezer forint átadását követelték meg a prostituáltaktól. B. István kecskeméti biznisze elindítása előtt Münchenben tevékenykedett.

Emlékezetes, hogy a hónap közepén országos bordélyhálózat fenntartásával gyanúsította meg a rendőrség a közszolgálati televízió bűnügyi műsorának egyik riporterét. A Kék fényből ismert 44 éves B. Béla a nyomozás adatai szerint országszerte 13 lakást bérelt, ahol prostituáltak végeztek szexuális szolgáltatást. Ennek fejében fizettek neki, másfél év alatt több mint 30 millió forintot szedett össze.  A bordélyüzemeltető riporter állítólag feltáró jellegű vallomást tett.

Nem kell Columbo hadnagynak lennünk ahhoz, hogy észrevegyük: az említett bűncselekmények közötti összefüggések nyilvánvalóak. Prostitúcióhoz kötődnek, és mindhárom letartóztatott vezetékneve B-vel kezdődik. Ez B-szövetség még akkor is, ha nincs ilyen büntetőjogi minősítés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában