Verseny

2022.06.06. 17:27

Egy nagykőrösi család is részt vesz a Közlekedik a család országos döntőjében

Pest megyét képviselhetik a Közlekedik a család országos döntőjében.

baon.hu

A verseny díjazottjai. Fotó: police.hu

A Kornyik család 12 induló közül bizonyult a legjobbnak a szombati megyei döntőben. A ceglédi megmérettetés feladatai nyolc helyszínen zajlottak. KRESZ elméleti tudás, gyakorlati ismeretek, gumiabroncsokkal kapcsolatos kvíz, a családok gyerektagjainak kerékpáros ügyességi pálya, a szülőknek ugyanez autós változatban, kiegészítve a közúti forgalomban részvétellel, de készült a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Igazgatósága is egy élethű szituációval, ahol egészségügyi ismeretekből kellett helytállni – közölte a rendőrség.

Amíg a zsűri a csapatok eredményeit értékelte és felállította a végső sorrendet, a résztvevők rendőrségi activity-vel, illetve részeg szemüvegben, tojásokkal szlalomozva, vagy vizet merítve üthették el az időt.

Mint írják, a végeredmény szerint harmadik helyezett az erdőkertesi László család lett, az ezüstérmet a veresegyházi Petrik család vihette haza.

Pest megyét idén a 11 csapatot maga mögé utasító, nagykőrösi Kornyik család képviselheti. Az augusztus végi országos döntőre kívánunk nekik hasonló sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában