bűnügy

2021.11.05. 11:46

Autókból lopott a kunszentmiklósi férfi, a rendőrök őrizetbe vették

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán őrizetbe vettek egy 29 éves helyi férfit, akit jelenleg két lopással gyanúsítanak.

baon.hu

Forrás: police.hu

Egy szalkszentmártoni asszony 2021. október 28-án délután bejelentette a rendőrségen, hogy egy ismeretlen eltulajdonította a pénztárcáját az autójából – írja a police.hu. A tolvaj a nő könnyelműségét használta ki: a sértett ugyanis megállt a község központjában, és a kocsiját lezárta, de az egyik ablakot nyitva hagyta, miközben értéktárgyai az ülésen hevertek. Mialatt az autós elintézte az ügyeit, a tárcáját meglovasították a telefonjával együtt. A kunszentmiklósi rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján felismerték a lehetséges elkövetőt, aki nem volt ismeretlen számukra, hiszen korábban több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett. A 29 éves férfit a bizonyítékok beszerzése után elfogták és előállították.

Időközben kiderült, hogy a F. Zsolt egy másik bűncselekményt is elkövetett 28-án. Kecskemét felé vette az irány Szalkszentmártonból, és útba ejtette Fülöpházát is. A községben meglátott egy autót, amit – értékek után nézve – körbejárt. Itt is szerencsével járt, mivel az autó tulajdonosa a hátsó ülésen hagyta a válltáskáját. A gyanúsított betörte az egyik szélvédőt, és a táskát eltulajdonítva 50 ezer forintot zsákmányolt.

A kunszentmiklósi rendőrök kétrendbeli lopás bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki F. Zsoltot, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatását.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri az autósokat, hogy soha ne hagyjanak értéket a járműben. Alkalom szüli a tolvajt, az alkalmat ne mi teremtsük meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában