galériával

2021.06.30. 09:09

Frontális karambol a 44-esen: mentőhelikoptert is riasztani kellett

Súlyos baleset történt kedden délelőtt Lakitelek és Tiszaug között a 44-es főúton. Az ütközés súlyos sérültje egy gyulai mentőtiszt, akit helikopterrel szállítottak kórházba.

baon.hu

FRISSÍTÉS 12:06

A helyszínelés befejeződött, így ismét szabadon járható az adott szakasz.

FRISSÍTÉS 10:30

Súlyos baleset történt kedden délelőtt Lakitelek és Tiszaug között a 44-es főúton. A kékszínű Dacia Lodgy Lakitelek felé haladt, szemből pedig egy fehér színű kocsi érkezett, ami egy utánfutót húzott. Valószínűleg az utánfutó bebicskázott, aminek következtében a sofőr elvesztette uralmát az autója fölött, és frontálisan ütközött a kékszínű Dacia Lodgyával, amelynek vezetője súlyosan megsérült.

A férfit, aki egyébként mentős, a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók szabadították ki, és mentőhelikopter szállította kórházba. A fehér autóban ülő két férfi is megsérült, őket mentőautó vitte a kórházba. A helyszínelés idejére a 44-es főutat teljes szélességben lezárták.

KORÁBBAN ÍRTUK

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 44-es számú főút 30-as kilométerénél, Lakitelek közelében június 30-án 8 óra 30 perc körül - adta hírül a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A helyszínelés idejére a rendőrök a teljes szélességében lezárták a főutat, kerülni az alsóbbrendű utakon lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában