előzetes letartóztatás

2021.03.22. 16:50

Baltával támadt a haragos lakiteleki apa, lányát is megrúgta

Előzetes letartóztatásba került egy 51 éves lakiteleki férfi, akit testi sértéssel és magánlaksértéssel gyanúsítanak.

Hraskó István

Forrás: shutterstock

Fotó: illusztráció

A megalapozott gyanú szerint a férfi és élettársa március 16-án bementek a férfi lányának tiszaalpári házába és egy korábbi vélt sérelem miatt egy baltával leverték a nagykapura felhelyezett lakatot és a ház falán elhelyezett kamerát. A férfi ezt követően lánya barátjára támadt a baltával és azt kiabálta, hogy „belevágja, megöli”. Az udvarra ekkor kijött a férfi lánya és a barátja segítségére sietett. A gyanúsított a lánya barátját többször megütötte, a lányát pedig megrúgta. A további bántalmazást járókelők akadályozták meg – mondta el dr. Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék sajtószóvivője.

A Kecskeméti Járásbíróság a férfi letartóztatását a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében rendelte el. A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, míg a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentett be, amelyet a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában