vádemelési javaslat

2021.02.07. 13:47

Árokba lökte az őt fizetésre felszólító eladót egy majsai férfi

A kiskunmajsai rendőrök vádemelést javasolnak a helyi gyanúsítottal szemben.

baon.hu

Forrás: police.hu

Egy vásárló szeszes italt, csokoládét és süteményt rakott a kosarába egy kiskunmajsai üzletben 2020. október 23-án kora reggel. A férfi a kasszánál az 5010 forint vételár helyett csupán 10 forintot adott át az eladónak, majd az összeszedett termékekkel együtt távozott. A bolt tulajdonosa a vevő után ment, és felszólította, hogy adja vissza az árut. Az ekkor még ismeretlen férfi a követelésnek nem tett eleget, szóváltás alakult ki közöttük, majd a tettes megragadta a sértett ruháját, és az árokba lökte, végül elhagyta a helyszínt – olvasható a police.hu közleményében.

A rendőrök az üzlet biztonsági kameráinak felvétele alapján tudták beazonosítani a rablás bűntettével gyanúsítható férfit, akit pár órán belül el is fogtak. A 26 éves kiskunmajsai lakost a nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Fotó: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában