GALÉRIával frissítve

2020.02.14. 09:58

Baleset történt az 54-es főúton Bócsánál

Egy autó lesodródott az útról péntek délelőtt Bócsa közelében, a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók egy embert kiemeltek a gépjárműből.

baon.hu

13:34

Helyszíni információink szerint egy Jakabszállás felől Bócsa felé tartó Fiat Punto tért le az útról egy bal kanyarban és hajtott az út menti árokba. A gépkocsi több mint 80 métert sodródott a szántáson, többször megpördült, kiszakadt a motor és a jobb első kereke is kitört. Információink szerint egy 30 év körüli férfi vezette az autót, akit a tűzoltók szabadítottak ki a kocsiból és adták át a mentőknek.

A baleset idején vizes volt az út és több száz méteren olajfolt is volt az úttesten, a közútkezelő munkatársai megkezdték a veszélyes anyag felitatását az útról. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

9:58

Lesodródott az úttestről egy személyautó az 54-es főút 31-es kilométerénél, Bócsa térségében – tájékoztatta hírportálunkat a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság péntek délelőtt. A balesethez a soltvadkerti önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiemeltek az autóból. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában