szemtanúkat és egy sofőrt keresnek

2020.01.10. 15:51

Segítséget kér a halasi rendőrkapitányság

Az elmúlt év december 2-án történt egy közlekedési baleset Kiskunhalason, a Székely utcában, ahol egy kerékpárral közlekedő idős férfinak ütközött egy tolató fekete színű autó, amit egy 20-30 év körüli, sportos testalkatú, sötét hajú férfi vezetett.

Pozsgai Ákos

A baleset során a biciklis elesett, a jármű vezetője a segítségére sietett és, ahogy a rendőrségi közlemény fogalmaz, meggyőződési kötelezettségének eleget tett, majd távozott a helyszínről. Az elütött férfi nem kért orvosi ellátást, de később kiderült, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülései vannak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása érdekében keresi a baleset feltételezett okozóját, illetve kéri a lakosságot, hogy akinek információja van a balesettel kapcsolatban jelentkezzen személyesen vagy a 06-77/423-255-ös telefonszámon, esetleg a 107-es, vagy a 112-es segélyhívó számok valamelyikén. A névtelensége megőrzése mellett is tehet ingyenesen bejelentést, ebben az esetben hívja a 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számát – olvasható a rendőrség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában