TOMPA

2020.01.08. 13:51

Saját házában fosztotta ki az idős asszonyt

A kiskunhalasi rendőrök három órán belül elfogták azt a tompai lakost, aki egy 79 éves asszonyt vezetett félre azért, hogy a házába bejutva eltulajdonítsa a pénzét.

police.hu

Forrás: police.hu

A kedd reggeli feljelentés szerint egy nő bement egy tompai ház portájára, ahol összetalálkozott az ingatlanban lakó 79 éves asszonnyal. Az ismeretlen személy önkormányzati dolgozónak adta ki magát, és azt állította, hogy ő fogja hozni a sértett ebédjét.

Fotó: police.hu

Ezzel a csellel bejutott a házba, ahol az idős, koránál fogva mozgásában korlátozott áldozat figyelmét elterelte, majd eltulajdonította a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt. A sértett személyleírása, valamint egy szemfüles szomszéd megfigyelése alapján a rendőrök még délelőtt elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 30 éves helyi lakost.

A nyomozók a nőt kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában