Bács-Kiskun

2018.07.11. 10:42

Körözött személyeket fogtak a rendőrök

Egy körözött holland bűnözőt és egy kecskeméti férfit is elfogtak a rendőrök kedden, de több balesetnél is intézkedtek.

baon.hu

Forrás: illusztráció

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei kedden 13 óra 40 perckor Tiszakécskén igazoltattak egy 54 éves holland állampolgárt. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene Belgiumban európai elfogatóparancsot bocsátottak ki visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit őrizetbe vették – írja a police.hu.

Szintén a kecskeméti rendőrök fogták el azt a 22 éves helyi férfit, akit a bíróság körözött, mert a számára kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, így azt elzárásra változtatták át.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán három – intézkedést igénylő – baleset történt. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre két sofőrt állítottak elő.

Amint arról korábban beszámoltunk, az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza térségében kedden 10 óra 40 perckor anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt. A helyszíni szemle adatai alapján Budapest irányából Szeged felé közlekedett egy 53 éves román állampolgár egy járműszerelvénnyel. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot, így nekiment az előtte lassító Opel Meriva típusú személygépjárműnek. Ekkor a járműszerelvényt balra kormányozta, amelynek következtében elsodorta a belső sávban forgalmi okból megálló Ford Focust, amely a szalagkorlátnak csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt. Az autópályán a helyszínelés ideje alatt forgalomkorlátozás volt érvényben.

Nyitóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában