pirtó

2018.06.06. 12:41

Leszorította az útról a kamion az iskolába tartó diákok autóját

Az árokba sodródtak és összetört az autójuk azoknak a fiataloknak, akik szerda reggel Kiskunhalasra tartottak, és az 53-as főúton egy kamion leszorította őket az útról. A balesetben senki nem sérült meg, de a kocsijuk totál káros lett.

Pozsgai Ákos

A diákok Soltvadkert felől tartottak halasra, amikor a selymesi vasúti átjáró utáni kanyar és Pirtó közötti egyenes szakaszon egy kamion szerettek volna megelőzni. Az előzést már megkezdte az autó vezetője, amikor a kamion sofőrje, irányjelzés nélkül hirtelen kivágott eléjük a baloldali sávba az előtte haladó járművet előzve. A fiatalok autója ezért a baloldali padkára, majd az árokba sodródott, ahol vagy száz méteren keresztül letarolta az elé kerülő kisebb fákat és bokrokat. Csak a gépkocsivezető lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt nagyobb baj és meg tudtak állni úgy, hogy közben elkerülték a nagyobb törzsű fákat.

Információink szerint az ijedtségen kívül nem esett komolyabb bajuk a diákoknak, akik elé az egyik tanáruk ment ki a baleset helyszínére, ő vitte be őket az iskolába. A kamionos tovább hajtott, a rendőrség keresi. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában