Fejlesztések

2023.08.30. 12:55

Jól halad a dunafalvai épületenergetikai korszerűsítés

Több mint 101,5 millió forintból újul meg az iskolának, óvodának, könyvtárnak és idősek klubjának helyet adó épület, a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázat révén.

Márton Anna

A jelenlegi munkákról egy bejárás során Arató Béla polgármester tájékoztatta Zsigó Róbertet, Baja és térsége országgyűlési képviselőjét

Forrás: Zsigó Róbert Facebook-oldala

A fejlesztés nemcsak méltóbb környezetet teremt az ingatlant használóknak, de az energetikai korszerűsítésen keresztül a gazdaságos fenntarthatóságát is biztosítja. 

Forrás: Beküldött fotó

A jelenlegi munkákról egy bejárás során Arató Béla polgármester tájékoztatta Zsigó Róbertet, Baja és térsége országgyűlési képviselőjét. A projekt megvalósításában konzorciumi partnerként a Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. vesz részt. A projekt kivitelezése idén május 24-én kezdődött, tervezett befejezési dátuma ez év december 31-e. Közbeszerzési eljárás eredményeként a kivitelezést a Bosko-Ház Kft. végzi.

Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!