Szingli vagy Svindli

2023.10.17. 11:10

Tápai Szabina elhappolta húga kiszemeltjét

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó is megjelent húga, Tápai Andi párkereső műsorában, ahol segítenie kellett volna, de pont az ellenkezője történt.

Orosz Fanni Flóra

Tápai Andi

Forrás: Tápai Andi Facebook-oldala

Tápai Andi 5 héten keresztül keresi az igaz szerelmet, közben pedig próbálja egyesével kiszórni azokat a versenyzőket, akik nem érte, hanem csak a 20 millióért jöttek és közben titokban barátnőjük van. A barna szépség extra segítséget kapott a nyomozáshoz, méghozzá a nővérét, Tápai Szabinát.
A fiúk sorra buktak meg a teszteken és azonnal udvarolni kezdtek Szabinának, amit persze Andi nem nézett jó szemmel, pláne, hogy ez feltépte a régi sebeket. A testvérpár idősebbik tagja már egészen babakortól kezdve elnyomja húgát, és a szőkeség nem bírja, ha nem ő áll a középpontban.

A nap feladata szerint röplabdacsapatokat kellett alakítaniuk, ahol Szabina szánt szándékkal elhappolta Andi legnagyobb kiszemeltjeit, Dávidot és Dejant. Ennek ellenére mégis a reality királylánya nyert, a vesztes csapatnak pedig a takarítás volt a büntetése, ahol csak még inkább felforrósodott a helyzet a fiúk és Szabina közt.

– Deja egy elég félreérthetetlen ajánlatot tett a nővéremnek, hogy menjen el hozzá és nézze meg az ágyát. Teljesen felhúzott és most a bögyömben van – fortyogott Andi

Egy biztos, Dejan eddigi stabil helye hirtelen nagyon ingoványos lett, még az is lehet, hogy a következő epizódban ő megy haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!