Celebfigyelő

2023.10.17. 18:08

Kapcsolatairól vallott Tápai Szabina

Tápai Szabina régi álma vált valóra azzal, hogy műsorvezető lett. A húga főszereplésével futó Szingli vagy svindli háttérműsorát vezeti. Most saját szerelmi életéről is mesélt kicsit.

Baon.hu

Tápai Szabina régi álma vált valóra azzal, hogy műsorvezető lett

Forrás: Viasat3

A taktikai párkereső reality háttérműsorát, a KibeszÉLŐt Szabina vezeti a VIASAT2-n. Szabina arról mesélt, milyen a húgát, Andit ilyen helyzetben látni, illetve hogy milyen testvérek voltak.

– A tesóm először engem és anyukánkat kérdezett meg, hogy szerintünk vállalja-e a műsort. Ismertem a formátumot, ugyanis a műsorvezető-castingra engem is meghívtak!

 – árulta el a kulisszatitkot Szabina. 

– Ráadásul én elég sok műsorban szerepeltem már, tudom, hogy mi az, ami oké, és mi az, amiben 38 évesen már nem biztos, hogy ott ugrálnék 

– fogalmazott nevetve.

Szabina arról is beszélt, milyen érzés volt, hogy nem adhatott tanácsot Andinak:

– Az mindkettőnkre igaz, hogy szeretünk szerelmesek lenni, de Andinak jóval több párja volt, mint nekem! 

Nehéz volt, hogy nem lehetett ott Andinak, régebben édesanyjukkal rendszeresen adtak tanácsokat párválasztásban, és akadtak olyan típusok, akiket nem támogattak, persze velük csak azért is összejött Andi.

Jó nevelést kaptak, és mindig jó testvérek voltak Andival, de személyiségük teljesen más, indig is Szabina volt az erősebb karakter.

– Minden kapcsolatomban változnom kellett, már jobban felismerem, mikor van szükség visszavenni a tempóból.

– árulta el Szabina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!