Exatlon / Videóval

2022.03.01. 07:08

Sorozatban harmadik hetüket tölthetik a villában a Bajnokok

A megszokotthoz hasonlóan Villajátékkal indult a TV2 sport-reality-je, az Exatlon Hungary All Stars kilencedik hete. Hétfőn már a kecskeméti karatebajnok Virág Andris nélkül küzdöttek a Bajnokok.

K. N.

Archív felvétel. Fotó:TV2

Az első szettben a lányok küzdöttek, végül a hirtelen halál során a Bajnokok csapata nyert 7-6-ra.

A második szettet a kecskeméti gimnazista, Herczeg-Kis Bálint nyitotta Somhegyi Krisztián ellen. Az akadálypályát gyorsabban teljesítette a pirosak játékosa, mivel a harmadik évad nyertese hibázott a pályán, hátrányát pedig az ügyességi feladatnál már nem tudta behozni. A Bajnokok versenyzője gyorsabban gurította le a bábukat, majd juttatta a kapuba a golyókat 1-0.

A folytatásban is bravúroztak a Bajnokok, 5-1-es hátrányban, a Kihívó Bálint Jósa Danny-vel mérkőzött. Bár sokáig Bálint vezetett, az egyik akadály beakadt a pályán, így a Bajnokok versenyzője utolérte. A kecskeméti versenyző ezúttal is alulmaradt az ügyességi feladatnál, 6-1-re növelték előnyüket a pirosak.

Végül 7-2-re hozták a Bajnokok a második szettet, így sorozatban harmadik hetüket tölthetik a Villában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!