Exatlon/Videóval

2022.02.25. 07:58

Ismét Bajnok játékos távozik pénteken

Csütörtökön a végjáték második napjára került sor a TV2 sport-reality-jében, az Exatlon Hungary All Stars-ban.

K. N.

Herczeg-Kis Bálint behúzta a döntő játszmát. Fotó: TV2

Az első szettet a Kihívók női csapata nyerte meg 7-3-ra.

A második szett a kecskeméti karatebajnok Virág Andris és Rozs Gergely csatájával indult. Az ügyességi feladatnál ezúttal lécekkel kellett lehajítani úgy a labdát, hogy a totemek állva maradjanak. Itt Geri jobban célzott és meg is szerezte a vezetést.

2-1-es hátrányban a harmadik évad nyertese, Herczeg-Kis Bálint Tóth Dáviddal kezdte el a versenyt. A pályán hatalmas előnybe került a kecskeméti gimnazista, amit a folytatásban meg is tudott tartani 2-2.

5-2-es Bajnok vezetésnél a két kecskeméti versenyző mérkőzött meg egymással. A kékek játékosa ismét behúzta a pontot 5-3.

6-4-nél versenyzett újra egymás ellen András és Bálint. A kékek versenyzője jókora előnyre tett szert a pályán, de Andris pontosabban indított az ügyességi feladatnál, Bálint nem tudta utolérni, így pontjával megnyerték a Bajnokok a második szettet.

A döntő játszmában végül 3-1-re nyertek a Kihívók, ezzel eldőlt, hogy a pénteki párbajon Virág Andris ellenfele egy Bajnok versenyző lesz.

Hogy kivel versenyez Andris, arról Somhegyi Krisztián dönt majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!