Exatlon/Videóval

2022.02.24. 07:52

Hiába az előny, Virág András biztosan versenyez pénteken

Az első végjátékkal folytatódott a TV2 sport-reality-je, az Exatlon Hungary All Stars nyolcadik hete.

K. N.

Virág Andrisra ismét párbaj vár. Fotó: TV2

Mint arról korábban beszámoltunk a keddi győzelmükkel a Bajnokok egy-egy játékost kiállíthattak a Kihívók csapatából. A szerdai futamok előtt Somhegyi Krisztián közölte, hogy a lányok közül Huszti Kata, míg a fiúk csapatából a kecskeméti gimnazista, a harmadik széria nyertese, Herczeg-Kis Bálint az, aki nem vesz részt az első végjáték első szettjeiben.

Az első szettben, ahogy a hét korábbi versenyein, ismét a lányok versenyeztek. Végül 7-3-ra hozták a játszmát a Bajnokok.

A második szettet a kecskeméti karatebajnok Virág Andris nyitotta Rozs Gergely ellen. Az akadálypályát gyorsabban teljesítette Geri. Az ügyességi feladatnál kockákat kellett ledobni, a kékek játékosa jobban nyitott, a Bajnokok versenyzője az elején sokat hibázott. Ezt a hátrányt már nem tudta behozni András, a Kihívók szerezték a pontot.

4-4-es egálnál Andris Nagy Danival versenyzett. A Bajnok elsőként ért az ügyességihez, de a dobások ezúttal sem mentek olyan jól a piros játékosnak, a Kihívók ezáltal 5-4-re fordítottak.

A szettet végül a Kihívók nyerték 7-4-re.

A szerdai verseny döntő szettel zárult, ahol hirtelen halált követően 3-2-re nyertek a Kihívók. Ezzel biztossá vált, hogy a Bajnokok közül Virág András pénteken párbajozni fog a bentmaradásért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!