Exatlon/Videóval

2022.02.23. 08:01

Kiállítást nyertek az előnyjáték végén a Bajnokok

Előnyjátékkal folytatódott kedden a TV2 sport-realty-je, az Exatlon Hungary All Stars. A hétfői napot sérülése miatt kihagyó kecskeméti karatebajnok, Virág Andris most már egészségesen visszatért a versenybe.

K. N.

A párbajok előtt Monoki Lehel az állapotáról is kérdezte Virág Andrist.

Az első szettet a Bajnokok női csapata nyerte 7-2-re.

A második játékrészben 1-1nél Virág Andris Nagy Dani ellen nyitotta a küzdelmet. A Kihívó gyorsabban teljesítette az akadálypályát. Az ügyességi feladatnál, mint egy bowling módjára kellett a bábukat ledönteni a helyéről, itt Andris bravúrozott és begyűjtötte a pontot 2-1.

4-2-es Bajnok vezetésnél a Kihívók nyertese Herczeg-Kis Bálint Jósa Danny-vel mérkőzött. A kecskeméti gimnazista bár a végén nagyot kockáztatott megszerezte a pontot, 4-3-ra zárkóztak a kékek.

5-3-nál a két kecskeméti versenyző egymással küzdött a pontért, végül Bálint nyerte a futamot 5-4-re zárkóztak a Kihívók.

Hirtelen halál döntött a második szettről, amelyet végül 7-6-ra a Bajnokok nyertek.

A szerdai első végjátékban előnyként az első és a második szettben is kiállíthatnak egy játékost a Kihívók közül a Bajnokok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!