Boldogság

2022.05.12. 04:06

Filmbe illő történet, hogy ismerte meg új párját Horváth Gréta

A nehéz időszak után most valósággal ragyog a boldogságtól Horváth Gréta, aki már kisfiának, Filipnek is bemutatta új párját.

„Csodás vagy, ragyogsz!” – írta egyik követője az Instagramon Horváth Grétának, aki ezzel kapcsolatban elárulta, van, aki ragyogtatja. Mint ismert, a TV2 Ázsia Expressz korábbi győztesére rátalált a szerelem, miután januárban elváltak útjaik Meggyes Dáviddal – írja a Bors.

Gréta most a közösségi oldalán indított kérdezz-felelek játékot a rajongóinak, akik közül többen is arról érdeklődtek, hogyan ismerte meg új párját.

„Titok, de brutál szép történet”– válaszolta az influenszer. Hozzátette, tényleg olyan volt, mint a filmekben. Azóta is ezt mondogatják.

Amikor arról faggatták, meg fogja-e mutatni a férfit a nyilvánosság előtt, úgy fogalmazott, nem szeretné.
„Ő nem szeretne szerepelni, és a közösségi médiában sincs jelen. Aminek én nagyon örülök. Neki ez a prioritás és rohadt felszabadító érzés, végre van normális magánéletem” – írta. Hozzátette, új párját nem érdekli a szereplés, nem tart semmitől, de nem szeretnének ezzel haknizni.
Kiderült az is, szíve választottját már kisfiának, Filipnek is bemutatta. „Mit szól az új párodhoz?” – kérdezték Grétát.
„Tetszik neki, és meg is jegyezte, olyan vagyok, mint akit kicseréltek. Nyugodt, boldog, türelmes”
– árulta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában