-5°

Rendőrségi közlemények

8 hónapja
Az ittas vezetők kiszűrése volt a célja annak a rendőrségi közlekedési akciónak, amely az elmúlt szombaton zajlott Kelebián, Rémet és Tompán – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
8 hónapja
A kiskunhalasi rendőrség őrizetbe vette K. Gábort, mivel a 26 éves helyi férfi több bűncselekményt is elkövetett az elmúlt időszakban.
8 hónapja
police.hu
Egy teherautó rakterében megbújva próbált meg bejutni Magyarországra három illegális migráns hétfőn délelőtt Tompán.
8 hónapja
A rendelkezésre álló adatok szerint július 3-án 9 óra 20 perc körül az 51-es számú főút 121-es kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két autó.
8 hónapja
A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök július 2-án 0 óra és július 3-án 5 óra között összesen 7 esetben 25 férfit tartóztattak fel Hercegszántó és Kelebia területén.
8 hónapja
A rendelkezésre álló adatok szerint július 2-án 19 óra 45 perc körül az M5-ös autópályán Táborfalva közelében eddig tisztázatlan okból egy autó árokba hajtott.
8 hónapja
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a Szerbia irányából belépő tehervonat átkutatása során július 2-án hajnalban három külföldit tartóztattak fel a rendőrök.

Legolvasottabb

Tragédia Bócsánál: részletek a kedd esti halálos balesetről
Három házban is cannabist termesztett a vadkerti férfi
Csúnyán összetört a BMW az 53-ason
Balesetek, háztűz és kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat
Keresik a kecskeméti felakasztott kutya gyilkosát
nba
Parádézott Lebron és Dwight Howard is
visszafordíthatatlan / 53 perce
Szinte lehetetlen meggátolni a gleccserek olvadását
Csak egyetlen esetben lehetne ezt megakadályozni, ha azonnal leállítanák az összes üvegházhatású gáz kibocsátását.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, nagymamánk, anyósunk RÁCZ PÁLNÉ Jaksa Erzsébet városföldi (volt fülöpjakabi) lakos elhunyt. Utolsó útjára március 24-én, szombaton 14.00 órakor kísérjük a fülöpjakabi temetőben. Temetés után az engesztelő szentmise a helyi templomban lesz. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSÁVÁS JÁNOS TIBORNÉ Dutka Sarolta kecskeméti lakos, 69 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 26-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesanyánk BEKE JÁNOSNÉ Kocsis Terézia 76 éves korában, türelemmel viselt betegség után csendben elhunyt. Temetése 2018. március 27-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Adhat az Isten márványból palotát, csak egyet nem adhat még egyszer: Drága jó Édesanyát." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy POLYÁK LÁSZLÓNÉ Tóth Irén volt szentkirályi lakos, életének 94. évében elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2018. március 27-én, 11.45 órakor a kecskeméti Köztemetőben római katolikus vallás szertartása szerint helyeztetjük örök nyugalomra. Drága emléke szívünkben él! A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerető férjem, édesapánk, testvérem HERCZEG JENŐ kecskeméti lakos, 60 éves korában, március 10-én elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása március 26-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SÜTŐ BÉLA 2018. március 13-án, életének 89. évében elhunyt. Temetése 2018. március 26-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KECSKÉS GERGELY a volt Megyei Tanács nyugdíjasa kecskeméti lakos, életének 97. évében elhunyt. Temetése 2018. március 26-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Olyan csönd van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani." Váci Mihály Mély fájdalommal tudatjuk, hogy POLNER TIBORNÉ 2018. március 8-án, 73 éves korában hosszú szenvedés után csendben eltávozott. Utolsó útjára 2018. március 27-én, 15.00 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemető ravatalozójából. (6000 Kecskemét, Béke fasor 71/A.) Hamvait polgári szertartás szerint helyeztetjük örök nyugalomra. A gyászoló család. Táviratcím: Dr. Polner Tibor 2315 Szigethalom, XIV/A utca 6. (tibor.polner@gmail.com)
"Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓDOR ANDRÁSNÉ Gulyás Mária kecskeméti lakos, életének 78. évében, hosszantartó súlyos betegségben elhunyt. Búcsúztatását 2018. március 23-án, 11.00 órakor tartjuk a Barátok Templomában. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. Szerető férje és fia.
"Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy NÉP ATTILA kecskeméti lakos, 59 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 23-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemető Szóróparcellájánál. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
"Ki mindig fáradott, most pihenni tér földi jóságáért várja az égi bér." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LUDÁNYI PÉTER PÁL hetényegyházi lakos, életének 83. évében elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. március 23-án, 14.00 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
"Fáradtságom adom az esti árnynak, Színeimet vissza a szivárványnak." Fájó szívvel tudatjuk, hogy VIRÁG ISTVÁN JÁNOS életének 63. évében hirtelen elhunyt. Temetése 2018. március 22-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Mentél volna, de nem akartunk engedni. Biztattunk, Te nem akartál maradni. Most szabad vagy, szárnyal a lelked. Benne vagy virágban, fában, fűben, mezőben. Nem felejtünk, bennünk élsz tovább örökre." Fájó szívvel emlékezünk JÓZSA JÓZSEF halálának 1. évfordulóján. Szerető családja.
Mély megrendüléssel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BUZA ENDRE kecskeméti lakos, 86 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 24-én, 11.00 órakor lesz a Barátok Templomában. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek a hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged!" Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SÁRKÖZI LAJOSNÉ Terike halálának 3. évfordulójára. Szerető családja.
"Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mindig mellettünk voltál, örökre elmentél. Szereteted a szívünkben örökké él." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PITYI ISTVÁNNÉ Szentgyörgyi Rozália kecskeméti lakos, 75 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. március 22-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal teli szívvel tudatjuk, hogy SZABÓ LÁSZLÓNÉ Golovics Rozália lakiteleki (volt nyárlőrinci) lakos, életének 83. évében elhunyt. Utolsó útjára 2018. március 21-én, 14.00 órakor kísérjük a lakiteleki Köztemetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PUSKÁS ZOLTÁN nyugállományú alezredes kecskeméti lakos, életének 85. évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 22-én, 11.45 órakor katonai tiszteletadással lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." FELFÖLDI DEZSŐ orgoványi lakos halálának 10. évfordulójára. Szerető családod.
"A lélek és az emlék örök; csak az halt meg, akit elfelejtenek." MOLNÁR ISTVÁN halálának 5. évfordulóján el nem múló fájdalommal és örök szeretettel emlékezik: Szerető családja.
pici késés / 1 órája
Dugig volt a postaláda – elfelejtették az új postások
Kalocsa / 2 órája
Megnyitja parkolóit a kalocsai kórház
áldatlan állapotban / 2 órája
Hótakaró borítja az USA keleti partvidékét
felelősség / 9 órája
Zuckerberg beismerte a Facebook tévedését
farkas az űrben / 10 órája
Föld körüli pályára állt a labdarúgó-világbajnokság labdája
jövőkép / 10 órája
Simicskó István: gyermekeink és unokáink jövőjéről is döntünk