Kék hírek, bulvár

2016.12.31. 12:08

Erre nincs szó: szétverték a sárban elakadt autót - fotók

Egy fiatal férfi éjjel elakadt autójával egy Nagykőröshöz közeli földúton. Elment segítségért, mire reggel visszatért, ismeretlenek a gépkocsi szinte összes ablakát kitörték, és mind a négy abroncsát kiszúrták.

H. I.

A péntekre virradó éjjel történt elszomorító esetről a közösségi oldalon terjedtek el a képek. A Baon.hu-nak sikerült megtalálnia az autó tulajdonosát, egy kecskeméti férfit, aki névtelenséget kérve elmesélte, mi történt.

Mint megtudtuk, a fiatalember csütörtökről péntekre virradó éjjel 2 óra körül akadt el a Renault Megane-nal egy Nagykőröshöz közeli hepehupás, saras földúton. Nem sikerült újra elindulnia, ezért más megoldást nem látván, barátai segítségével hazament. Reggel szólt egy barátjának, hogy segítsen neki kirántani az autót a sárból, ám amikor odaértek a Renault-hoz, ledöbbentek. Valaki nemhogy feltörte, hanem vandál módon gyakorlatilag szétverte a kocsit.

- Az autón az összes üveg sérült, egy maradt, ami karcolásokkal megúszta és nem sikerült betörnie az elkövetőnek. A bal első ajtót cserélni kell, mert visszafeszítették, a bal hátsó ajtó behorpadt, az oldalsó tükrök szintén sérültek, a tanksapka ajtaját letörték. Az autóban levő apróságokat feltúrták, szétdobálták a kocsi körül, a négy gumit több soron kiszúrták. A rádió előlapját és az elsősegély-csomagot vitték el. Egy 2002-es évjáratú Renault Megane kombiról van szó, októberben hoztam be Németországból, jó állapotban volt. Több százezer forint a károm - mondta el a férfi, aki értetlenül áll az eset előtt, hiszen az ismeretlen(ek) láthatólag nem lopni akart(ak), hiszen semmi értékeset nem vitt(ek) el.

- Hogy mit éreztem, amikor megláttam az autót? Nagyot csalódtam az emberekben, hogy valaki egy láthatóan bajban lévő autót képes megrongálni. Hogy süllyedhet valaki eddig? Nem napokig állt ott a kocsi, csak pár órát, és mégis ez történt… - mondta a Renault tulajdonosa, aki egyébként már feljelentést tett a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!