Kék hírek, bulvár

2016.12.29. 10:43

Otthonában fosztotta ki a magatehetetlen nénit a tini

A rendőrség szerint nyolc bűncselekmény írható annak a 17 éves sükösdi lánynak a rovására, akit szerdán délután fogtak el, miután kifosztott egy idős asszonyt.

Zs. D.

A lány délután surrant be a 85 éves, magatehetetlen, egyedül lévő asszony sükösdi otthonába. Kivette a néni bal füléből az arany fülbevalóját és elmenekült. A rendőrök egy órán belül elfogták.
A lányt azzal is gyanúsítják, hogy márciusban szintén Sükösdön társával megállítottak egy 86 éves biciklist. A lány elvonta a férfi figyelmét, miközben társa elvette a bicikli kosarából a sértett tárcáját, melyben körülbelül 11 ezer forint volt.

A lány a rendőrségi gyanú szerint több helyre is betört. Augusztustól Nemesnádudvaron és Sükösdön hat házból többek között pénzt, elektromos sövényvágót, benzinmotoros fűkaszát, egy szőnyeget és két hangfalat lopott el.
Kihallgatásán a lány részben beismerő vallomást tett. A nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!