Kék hírek, bulvár

2016.12.29. 11:56

Cigarettával bélelt kennelben utaztak a díjnyertes kutyák

Öt díjnyertes orosz terrier „őrizte” azt a 10 ezer doboz adózatlan cigarettát, amit a vámosok találtak meg Röszkén egy orosz furgonban.

baon.hu

A Mercedes Sprintert a napokban állították félre a NAV pénzügyőrei. A kennelekből az öt állatútlevéllel rendelkező, díjnyertes orosz terriert biztonságba helyezték a kirendeltség elkülönített helyiségében és megkezdték a jármű átvizsgálását. A kutyaszállító kennelek és a padlólemez közötti részből, valamint a kennelek aljából és tetejéből került elő a 10 ezer doboz, Marlboro márkájú adózatlan cigaretta.

A pénzügyőrök, az összesen 7 millió forint értékű cigarettát, valamint a gépjárművet lefoglalták, az orosz nővel szemben, költségvetési csalás miatt a NAV pénzügyi nyomozói indítottak eljárást. A büntetőeljárással párhuzamosan indult vámigazgatási eljárás során mintegy 29 millió forint vámigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a pénzügyőrök az orosz sofőrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!