15°

Dunaegyháza

Dunaegyháza / 6 hónapja
Lencsés P. Anna
Megjelent a Dunaegyháza 800 című helytörténeti könyv, melynek szöveges részét Kustár Rozinka néprajzkutató, míg a képes anyagokat és dokumentumokat Kőhegyi Lajos gyűjtötte össze.
dunaegyháza / 1 éve
Egy szülő jelezte szerkesztőségünknek, hogy a Dunaegyházi Szlovák Általános Iskolában négy hete nincs fűtés, mivel nem készült el időben a fűtéskorszerűsítés.
1 éve
Elkezdődött a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés: július 1. és augusztus 31. között a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a területi élelmiszerlánc-felügyeleti szervek szakemberei elsősorban a nyári rendezvényekhez és az idegenforgalmi szempontból frekventált helyekhez kötődő élelmiszer-forgalmazást, vendéglátást ellenőrzik - közölte a Nébih az MTI-vel hétfőn.
1 éve
Az édesvízi hím halak egyötöde transznemű a szennyvizekbe került vegyi anyagokban, köztük a fogamzásgátlókban lévő hatóanyagok miatt - derült ki egy brit tanulmányból.
1 éve
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
1 éve
Több tízezer hátrányos helyzetű polgár él megyénkben. Számukra indít felzárkóztatási programot a megyei önkormányzat. Ennek a tervéről hozott döntést a megyei közgyűlés legutóbbi gyűlésén.
15°
Közepesen felhős
Cs
12°
P
10°
Sz
-1°
V

Hirdetés

Nyílt napokat tart a Kecskeméti Református Gimnázium
KISKUNMAJSA-ÖTFA
Tapodi Kálmán
Horror a majsai tanyán: tetemekből lakmároztak a malacok (videó)
Nézőpontok / 40 perce
Magyar kortárs festők kiállítása nyílt a török fővárosban
A török nép barátként, sőt rokonként tekint a magyar népre, ezt a közös nevezőt érdemes tovább építeni.
Gyász
"Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok." (Reményik Sándor) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy RICHTER BERTALANNÉ Gombos Katalin kecskeméti lakos, 60 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása, majd szórása 2018. november 20-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Kegyeletüket, kérjük egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
"Fognánk a kezed, de már nem lehet, fájón őrizzük emlékedet." Emlékezés HORVÁTH SÁNDOR halálának 5. évfordulóján. Feleséged, gyermekeid és unokáid.
"Nem ezt akartam, nem így akartam, szerettem volna még élni, de a halál könyörtelen volt, el kellett menni. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy DARABOS SÁNDOR kunadacsi lakos, életének 86. évében rövid súlyos betegség után elhunyt. Temetése 2018. november 16-án, 14.30 órakor lesz a kunadacsi temetőben. A gyászoló család.
"Hirtelen rabolt el Tőlünk a halál, távozásod, még élünk örökké fáj." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FAZEKAS PÁL kecskeméti lakos, 72 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. november 16-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSUKÁS ZOLTÁN kecskeméti lakos, 59 éves korában elhunyt. Búcsúztatása kívánsága szerint szűk családi körben megtörtént. A gyászoló család.
DR. MAKKAI CSILLÁRA "Ő a szívem egy darabja Most pedig a lelkem angyala." Gyermekeid: Márkóci, Dalmuska, Vikike és szüleid.
"Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott, s pihen a két áldott kéz, mely értünk dolgozott." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy TÓTH JÁNOS nyug. százados kecskeméti lakos, 57 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. november 13-án, 11.45 órakor lesz katonai tiszteletadással a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy F. KISS GYULÁNÉ Horváth Ilona fülöpházi lakos, 90 éves korában elhunyt. Temetése 2018. november 13-án, 13.00 órakor lesz a fülöpházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél. Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a derűt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál: az emlékedet. Ez a gyertya most érted égjen, Ki fent laksz már a magas égben. Ki vigyázol ránk, onnan fentről, S lelkünkhöz szólsz a végtelenből." Drága Édesanyánk, LACZI JÁNOSNÉ született Vancsai Margit halálának 10. évfordulójára. Gyermekedig és családjaik.
"Nagyon akartam élni még, küzdöttem az életért, Nem adta meg a sors nekem, elvámolta életem. Búcsú nélkül mentem el, lelkemben sok emlékkel." Mély fájdalommal és szomorú szívvel tudatjuk, hogy SZAMOSI FERENC végtelen türelemmel viselt súlyos betegség után, 2018. november 1-jén, 76 éves korában elhunyt. Feledhetetlen halottunk búcsúztatója és temetése 2018. november 12-én, 11.00 órakor a kecskeméti Református Temetőben lesz. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és gyászunkban osztoznak. Drága emléke szívünkben él! A gyászoló család.
"Bíztunk az életben, bíztunk a gyógyulásban, de ha már abban nem, legalább a csodában. Csoda volt, hogy éltél, s minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Egy reményünk, mi éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk Veled." Megrendülten tudatjuk, hogy VINCZE JÓZSEF kecskeméti, volt ballószögi lakos, 63 éves korában, 2018. október 29-én, hosszantartó súlyos betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. november 13-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Búcsú nélkül mentem el Tőletek, nem búcsúztam, hogy ott maradjak köztetek. Szíveteket ne eméssze fájdalom, vígasz legyen, hogy én már örökké álmodom. Istem veletek!" FÖLDI MÁRIA ZSUZSANNA Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett testvérünk életének 62. évében az angyalok közé távozott Utolsó útjára 2018. november 12-én, 9.45 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki jelenlétével megtisztel, sírjára koszorút, virágot tesz. Szerető családja.
"Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. KULMAN ISTVÁN nyárlőrinci lakos, életének 73. évében, 2018. november 5-én türelemmel viselt hosszú betegségben elhunyt. Utolsó útjára 2018. november 10-én, 10.00 órakor kísérjük a nyárlőrinci Köztemetőben. Ezúton megköszönjük a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazon rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik Dr. HEROLD JÓZSEFNÉ Szűcs Judit búcsúztatásán megjelentek. Szerető családja.
"Olyan szomorú, mikor üres lesz szívünk, s el kell temetni, akit igazán szeretünk." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÁRADI JÓZSEFNÉ Kovács Mária kecskemét-szarkási lakos, 87 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. november 12-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy NAGY ISTVÁN hetényegyházi lakos, 67 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. november 12-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Dr. TÓTH IMRÉNÉ Báron Zsuzsanna kecskeméti lakos, életének 91. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. november 12-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Búcsú, mit nem mondtál ki nekünk, elmaradt, elmentél tőlünk hirtelen, de gondolatainkban és szívünkben örökre velünk maradsz." KAMASZ BERTALANNÉ Deák Mária halálának 5. évfordulójára emlékeznek. Szerető férje, családja és unokái.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te soha nem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok." Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KUN SZABÓ LÁSZLÓ életének 78. évében hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2018. november 9-én, pénteken délután 13.00 órakor lesz a bócsai temetőben. A gyászoló család.
"Megállunk némán a sírod felett, a fájón őrizzük emlékedet." SERES LAJOS halálának 15. évfordulójára. Szerető családja.
társadalmi felelősségvállalás / 3 órája
Cukorbeteg gyerekeknek gyűjt idén a Jónak lenni jó!
várva várt történet / 3 órája
Csütörtöktől játsszák a mozik a Ruben Brandt, a gyűjtőt
egzotikus / 4 órája
Döglött meztelencsiga került II. Erzsébet vacsorájába
Ufóészlelés? / 4 órája
Három utasszállító is látta a rejtélyes objektumot
bayern münchen / 5 órája
Súlyosan megsérült James Rodríguez
Elérte az 5%-ot / 5 órája
Az uniós átlag kétszeresét is meghaladva bővül a magyar gazdaság