Közélet

2016.12.31. 07:34

Szavazzon ön is az Év emberére!

A Petőfi Népe és a Baon.hu keresi az Év emberét.

baon.hu

2016-ban 52 alkalommal mutattunk be a Bács-Kiskun megyében élő, munkálkodó, alkotó embereket, akik teljesítményükkel, életművükkel gyarapították megyénk értékeit. Ők voltak A hét emberei, közülük szeretnénk megválasztani az év emberét.

Szavazni kétféleképpen lehet. Voksolhatnak a Baon.hu Facebook-oldalán, ahol minden lájk egy szavazatot ér. Szavazhatnak a Petőfi Népében megjelent jelölőszelvényekkel is: vágják ki jelöltjük képét, és küldjék el címünkre (6000, Kecskemét, Bercsényi utca 7.).

Egy borítékban, levelezőlapon több képet is küldhetnek, minden kép egy szavazatot ér, de csak a lapból kivágott, eredeti példányt fogadjuk el.

A két szavazást a helyezési számokkal egyesítjük, azaz az újságkivágások végeredményének helyezési számához hozzáadjuk az internetes szavazás eredményének helyezési számát, és akihez a legkisebb érték tartozik, ő lesz az Év embere Bács-Kiskun megyében. Egyenlőség esetén a lapból kivágott szelvények helyezési száma dönt.

Szavazni január 20-ig lehet, a Baon.hu Facebook-oldalán január 20-án 16 órakor zárjuk le a voksolást. Január végén hirdetjük ki, hogy összesítésben ki szerepelt a legjobban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!