Hirdetés

2024.01.31. 10:38

Megérkezett Kecskemétre a Balogh Levente által megálmodott VÍZANGYAL

Február 1-jén megnyitja kapuit Kecskeméten a VÍZANGYAL Beauty & Cafe. A Balogh Levente által megálmodott szalonban az egészség és a szépség találkozik. Az egyedülálló természeti kincs, a Szentkirályi víz alapján készült kozmetikai termékcsaláddal végzett kezelések után minden vendég testben és lélekben feltöltődve távozhat.

PR cikk

Szentkirályi víz

Az élettanilag létfontosságú ásványianyag-összetételű Szentkirályi vizet 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választották, szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar dijat, maga mögé utasítva a nagy múltú nemzetközi cégeket. Ezt az egyedülálló természeti kincset kihasználva álmodta meg Balogh Levente az ásványvíz alapú kozmetikai termékcsaládot.

A VÍZANGYAL Beauty szépségápolási termékek 2017 óta tartó fejlesztése közben egyetlen dolog motiválta Leventét, hogy a magyar vásárlók esetében megalapozott fogyasztói bizalmat a VÍZANGYAL termékeknél is kialakítsa.

 

VÍZANGYAL

Rohanó világunkban az önmagunkkal való törődés egyre fontosabbá válik, ezért olyan termékeket és szolgáltatásokat keresünk, amelyek leginkább szolgálják testi és lelki feltöltődésünket.

Mivel a természettől kapott szépséget csakis a természet erejével őrizhetjük meg, ezért a VÍZANGYAL első termékeinek piacra dobása után szükségessé vált egy olyan életmódközpont létrehozása, ahol a külső és belső hidratálást egy helyen élvezhetik a vendégek. Ezért Balogh Levente megalkotta a VÍZANGYAL Health and Beauty center franchise rendszerét.

Budapesten debütált

Az első franchise bemutatóterem Budapesten nyílt, ott ahol a víz és a természet körülöleli Magyarország első 143 méter magas felhőkarcolóját, az egyedülálló BudaPart városnegyed központi terén.

Nyitás utáni tervek között szerepelt a franchise bővítése, minden magyarországi nagyvárost megcélozva. A második helyszín Kecskemét lett, Levente szülővárosa.

Mivel az ásványvíz alapú kezelések és termékek nemzetközi szinten is ritkaságnak számítanak, ezért a külföldi terjeszkedés is azonnal elkezdődött.

 

Megérkezett Kecskemétre

A kecskeméti VÍZANGYAL Beauty & Café szalon a Wesselényi utcában található. Az ünnepélyes megnyitót a napokban tartották meg, melyen Balogh Leventével is találkozhattak a vendégek.

 

Exkluzív kialakítás

A szalonba belépve egy igazan exkluzív hangulatú Beauty Café fogad bennünket, LENOA kávékülönlegességek, valamint kollagénnel dúsított limonádék kínálatával. Az előtér ékköve a Vízangyal logó tervezőjének, Meskának a díjnyertes alkotása, egy festményről kiemelkedő arany vízangyal. A bemutatóteremben a folyamatosan bővülő Vízangyal Beauty retail és professional termékei teljes palettája elérhető.

Orvosi és a holisztikus szemlélet

A szalonban dolgozó tapasztalt szakemberek gépi és manuális kezelésekben egyaránt felkészültek, ezáltal az orvosi és a holisztikus szemléletet is gyakorlatba önthetik testmasszázsok, különleges arckezelések, legkorszerűbb savas hámlasztások, valamint spa jellegű kéz-és lábápolás területeken.

Relax és Avatar

Ahogyan a Szentkirályi víz palettáján és a termékek csomagolásain, a budapesti szalonban is visszatér a három szín: rózsaszín, kék és zöld, három kabin került kialakításra.

Ezzel szemben a kecskeméti üzletben nagyobb hangsúlyt fektettek a LENOA kávézó részére, ezért a kék és a rózsaszín kabinokkal egészült ki.

A rózsaszín a relax testkezelő kabin, ahol a zsírbontó kezelések mellett a teljes test hidratálására és relaxációjára helyezik a hangsúlyt szakembereik. A kék az avatar arckezelő kabin, ahol ásványvíz alapú hidratáló kezeléseik hozzájárulnak a sejtek megújulásához, kisimult, elégedett vendégeket eredményezve. A kozmetikai kabinok falait a tehetséges Bencsik Emerencia alkotásai, hazánkban egyedülálló műgyanta dekorpanel borítja.

 

Családbarát

Ráadásul az emberi kapcsolatok elmélyítésére fókuszálva, Balogh Levente és társa, családcentrikus személyiségének köszönhetően, fontosnak tartják, hogy családbarát helyként üzemeljenek: maximálisan gyerekbarát szalon, előzetes egyeztetésre az énidőre vágyó szülőknek gyerekfelügyeletet is vállalnak. Kell ennél több?

 

Időpontfoglalás

A kecskeméti Beauty & Cafe szalonba a külső-belső hidratálás jegyében már foglalhatók az időpontok. A helyszínen és a webshopban egyaránt megvásárolhatók az ásványvízalapú termékek.

Vízangyal Beauty & Cafe

6000 Kecskemét, Wesselényi utca 2. 
+36 70 333 3089 
[email protected]
www.vizangyal.hu

Időpontfoglalás 
https://vizangyal.hu/pages/arlista-2023-kecskemet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában