Hirdetés

2023.09.29. 23:55

Fogd és vidd! – őszi nagytakarítás a kecskeméti MERKBAU-nál!

A MERKBAU Zrt. október 2-től őszi akciót hirdet; két héten át kedvező áron érhetők el építőanyagok, térkövek, nyílászárók, burkolatok és szaniterek.

PR cikk

Közhírré tétetik, hogy a MERKBAU Zrt. kecskeméti építőcenterében 2023. 10. 02-től őszi akciót, nagytakarítást hirdet, segítve ezzel az építkezőket, a felújítókat. Két héten át kedvező áron érhetők el építőanyagok, térkövek, nyílászárók, burkolatok és szaniterek.

 

A nagytakarítás

- TÉRKŐ: a 100 négyzetmétert meghaladó Leier Kaiserstein és Viastein térkőrendeléseket 30 km-es körzeten belül ingyen házhoz szállítják.

- NEMESVAKOLAT: színfelár nélkül vásárolható nemesvakolat.

- 20 MM-ES KÜLTÉRI LAPOK: legalább 100 négyzetméternyi 20 mm-es kültéri lap megrendelésénél 30 km-es körzeten belül a kiszállítás ingyenes.

- KÉSZLETES MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK: a kiváló minőségű műanyag nyílászáró azonnal, készletről hazavihető.

- TETŐCSERÉP: az időálló és strapabíró beton tetőcserépgyártók, a Terrán és a Bramac termékei készletről kaphatóak, a Terrán Zenit tetőcserép készletkisöprő áron vihető haza! 70 négyzetméterenként ajándékba 1 tekercs tetőfólia jár! Ha a rendelés meghaladja a 100 négyzetmétert, az építőcenter 30 km-es vonzáskörzetében ingyenesen kiszállítják.

 

Az aktivitás ideje alatt az építőcenterben a termékeket meg is tekintheted. Érdemes lesz szétnézni, hiszen a helyszínen személyre szabott ajánlatokkal, szolgáltatásokkal is várják az érdeklődőket.

A Fogd és vidd! elve 2023. 10. 14-ig járja át a Halasi út 19.-et!

 

Az akcióban részt vevő további üzleteink: 
Kiskunhalas, Jókai u. 75–79., 
Baja, Keleti krt. 45., 
Szeged, Wimmer Fülöp utca 6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában