Hirdetés

2023.08.04. 15:20

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a Foody Product Kft.-nél

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című (GINOP-1.2.8-20) program keretén belül támogatásban részesült a Foody Product Kft. A pályázat forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította. A projekt a a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A pályázat keretében a Foody Product Kft. 17,1 millió Ft feltételesen visszatérítendő támogatásban részesült.

PR cikk

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című (GINOP-1.2.8-20) program keretén belül támogatásban részesült a Foody Product Kft. A pályázat forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította. A projekt a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében valósult meg. A Foody Product Kft. 17,1 millió Ft feltételesen visszatérítendő támogatásban részesült, melynek keretében a vállalkozás üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése jött létre új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása, információs technológia fejlesztés, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, infrastrukturális beruházás és rezsiköltségtámogatás által. A megvalósítás helyszíne a cég telephelye, 6500 Baja, Keleti körút 17. 

A projekt célja a koronavírus cégre gyakorolt gazdasági hatásainak enyhítése, a munkavállalói létszám minél nagyobb arányú megtartása, termelékenység növelése, technológiai megújulása volt. A bevezetendő precíziós gyártási technikának köszönhetően a termelési folyamatok gyorsabbá, precízebbé, modernebbé váltak, optimalizáltak lettek. A fejlesztés egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés csökkentését, illetve a vállalkozás rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését. A projekt a tervezettnél korábban, 2021.09.27-én befejeződött.

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-03014

A projektről bővebb információt a www.foody-product.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Nagygellér Attila (Foody Product Kft.)

Elérhetőség +36309858414 [email protected]

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában