PR cikk

2021.07.01. 10:03

Rég lehetett ilyen egyszerűen autót nyerni!

A járványügyi korlátozások feloldásával a Sanaplasma Kecskemét Malom központ intenzíven toborozza az életmentőket városunkban és vonzáskörzetében. A plazmaadásra jelentkezők most nemcsak a vérplazma-alapú gyógyszerekre szoruló betegeken segíthetnek, de az ingyenes orvosi vizsgálatot követően egy Suzuki Swift Hybridet is nyerhetnek.

A Covid miatti lezárások következében a plazmaadások csökkenő száma gondot jelentett, hiszen hazánkban több mint 4000 embernek van szüksége naponta életmentő, vérplazma-alapú gyógyszerekre, melyek alapanyagát mesterségesen nem lehet előállítani.

Vérplazmát egészséges, 18-60 év közötti, 50-150 kg testsúlyú egyének adhatnak. Az alkalmasság kiderítéshez minden donáció előtt ingyenes egészségügyi vizsgálat történik, így a plazmadonorok visszajelzést kapnak egészségügyi állapotukról.

Az először regisztrálók extra 10 000 Ft utalványt kapnak a második sikeres látogatásig. Plazmaadóknak alkalmanként 8000 Ft a juttatás (ebből 4500 Ft költségtérítés és 3500 Ft utalvány az elégedettségi kérdőívért). Harminc naponta minden ötödik alkalommal a kérdőívért extra 10 000 Ft utalvány jár. Egy donor 72 óránként, évente maximum 45 alkalommal adhat plazmát.

A Sanaplasma Kecskemét Malom most nyereményjátékkal ösztönzi a segítségnyújtást. 2021. július 17-ig látogass el a plazmaközpontba, vegyél részt az alkalmassági vizsgálaton, és nyerhetsz egy autót, vagy a heti nyeremények egyikét! Jelentkezés és bővebb információ: www.teddmegmost.hu

 

Ezek is érdekelhetik