Világhírös Kecskemét

2024.03.14. 11:22

Kezdődik a Tavaszi Fesztivál Kecskeméten – podcast

Március 14. és április 14. között zajlik a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál. A 39 alkalommal megrendezett tavaszi fesztivál idén Világhírös Kecskemét mottót kapta. A szervezők bíznak benne, hogy e jelmondat méltóan tükrözi a program dömpinget, amellyel várják a kultúra szerelmeseit. A részletek, egyes program elemek megismerhetők a Hír FM kecskeméti adásából, melyet Vizi Zalán szerkesztő-riporter állított össze.

Sebestyén Hajnalka

A részletekről korábban már hírportálunk is beszámolt. A hallgatók a Hír FM adásából megismerhetik Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek, és Barta Dóra, a főszervező Hírös Agóra ügyvezető igazgatójának gondolatait a fesztiválról. Tovább a partnerintézmények vezetői is bemutatják saját programjaikat. 

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Egy hónap alatt 23 helyszínen 59 program várja a látogatókat, köztük számos rendezvény ingyenes. 

Az ünnepélyes megnyitó március 14-én 17 órakor a Hírös Agórában lesz. A Kecskeméti Képzőművészek Közösségének nyílik meg a Csak ami lesz, az a virág című tárlata.


 A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában