mls

2018.07.30. 14:30

Eddig kellett várni Ibra amerikai mesterhármasára (videó)

Zlatan Ibrahimovic, a Los Angeles Galaxy csatára először ért el mesterhármast az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS).

Swedish football player Zlatan Ibrahimovic smiles before the Russia 2018 World Cup Group F football match between Germany and Mexico at the Luzhniki Stadium in Moscow on June 17, 2018. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Fotó: AFP

Az alapszakasz vasárnapi játéknapján a Galaxy házigazdaként 4-3-ra nyert a vendég Orlando City ellen. A svéd támadó az első félidőben gólpasszt adott Giovani dos Santosnak, majd a szünet után 25 percen belül háromszor is betalált.

A Manchester Unitedből igazolt Ibrahimovic március 31-én játszotta első meccsét új csapata színeiben, és 15 találattal már a góllövőlista második helyén áll. A rangsort a kolumbiai Joseph Martínez vezeti 24 góllal, a Chicago Fire magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja eddig tízszer talált be, ezzel a hetedik helyen áll.

Íme, a gólok:

Borítókép: AFP PHOTO / Kirill Kudryavtsev

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában